marcus
per en 9 d'Abril 2015
687 Vistes

Començo a escarbar el cap, només tinc la referpencia del dibuix latera, de front que surti el que Déu vulgui, el deixo a ell decidir. És per això (per lo del lateral eh) que la 'tècnica' consistirà en anar treient fusta dels laterals cap a l'interior, tenint tendència a fer la cara arrodonida, és a dir, a anar treient amb la idea de fe algo arrodonit.

Conforme trec material vaig perdent el dibuix i, per tant, l'he d'anar tornant a dibuixar per seguir tenint una referència.

IMAG2944

Aquí es veu com vaig fent aquest buidat. En un principi es va una mica a sac, vas treient sense cotemplacions fins que, més o menys, t'acostes a les situacions perilloses, com pot ser a la boca, a la barbeta, etc..

IMAG2945

I, en aquesta altra, també es veu clarament la tàctica que faré servir

IMAG2946

En la foto anterior es comencen a apreciar els llavis de la noia. Com podeu veure, al retallar la el perfil d'aquesta, la boca va quedar recta, això és algo que m'ha molestat bastant de com m'ha quedat la boca (ja està acabat el cap) xq no li puc donar la expressió que jo volia.

En la foto següent també es pefila el nas (tranquils tothom que no s'assemblarà massa al meu ja que necessitaria un tronc molt més gros).

IMAG2954

Començo a marcar la forma de la vena dels ulls per anar-la separant poc a poc de la cara. Li faré una mica de volum perquè qudi ressaltada sobre la 'pell' de la noia.

IMAG2950

Arrodoneixo el cap per la part superior donant la forma ovalada que tè aquest i aprodito per escarbar la superfície una mica ondulada dels cabells.

IMAG2949

Utilitzo gúbies i petits enformadors que m'he fet jo.

IMAG2947

Les gúbies m'ajuden molt a marcar i foradar els perfils de tot i amb els enformadors trec el material fins a la marca que he fet amb la gúbia. d'aquesta manera em queda un tall net (de gúbia) en els diferents elements que hi ha al cap (cabells, nas, vena, etc...)

IMAG2948

En les dues foto d'abaix es veu clarament com ressalta la vena de la resta del cap.

IMAG2955 IMAG2956

I fins aquí avui.

Publicat a: Arts
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
déu n´hi do...
10 d'Abril 2015